Tag

kosi

Kosi i Nastradinit

Një ditë Nastradini mori një shishe kos dhe u drejtua për tek liqeni i qytetit Akshehir. Me të mbërritur në breg të liqenit filloi duhe derdhur shishen e kosit në…

Më Shumë