Tag

Komplimenti

Komplimenti

Gruaja ime qëndronte e zhveshur para pasqyrës dhe nuk i pëlqente ajo që shikonte. – Jam e dëshpëruar, dukem e plakur, e trashë dhe e shëmtuar. Kam nevojë që dikush…

Më Shumë