Tag

Koka Kolla

Koka Kolla

-Kishin qenë tre shokë, dhe një dite shkojnë në një lokal për të pirë nga një pije. -Njëri kërkon shfeps, tjetri fanta, kurse I treti thotë: A keni coca colë?…

Më Shumë