Tag

kockat

Mish apo koca

Në një restorant në Tiranë, Tefa porositi jë gjellë me mish. Banakieri donta ta ngacmonte. Mbi supë hodhi vetëm disa kocka. Tefa e shikon dhe pasi  e nxjerr pasaportë, i…

Më Shumë