Tag

Kërkimi

Kërkimi vazhdon

Një plakë dhe Sergio Ramos paraqiten tek engjëlli. Plaka ia nis e para: – Unë jam lutur gjithmonë dhe nuk kam bërë mëkate. Besoj se e meritoj parajsën. – Në…

Më Shumë