Tag

Keqkuptimi

Keqkuptimi

-Derisa po flinte një çift, bie zilja. -Gruaja: Zgjohu se burri. Ky vishet e me vrap, del jashtë nga ballkoni dhe posa ecën dy metra, kthehet dhe i thotë gruas:…

Më Shumë