Tag

Kartelat

Kartelat

I ankohet shokut: – Mi kanë vjedhur të gjitha kartelat e bankës! – A je paraqitur në polici? – Jo dhe nuk do ta bëj! – Pse? – Sepse ai…

Më Shumë