Tag

kamarieri

Kamarieri dhe uji

Musafiri futet në restorant dhe pyet kamarierin. O kamarier, a ka ujë? Kamarieri ja kthen: Po zotëri, sa të duash. Mysafiri ja kthen: ok, më sill një peshqir se po hy të…

Më Shumë

Kamarieri gagaq

Një klient pyet pronarin e një lokali: – Dua të di përse hamarieri m’i ka shënuar nga dy her çdo pjatë… – Duhet ta falni zotëri, i merret goja!

Më Shumë