Tag

Kali

Kali

-Nje njeri i pasur kishte nje kal qe e donte shume .Por kali nuk bente asnje gjest keshtu qe ai vuri nje shperblim qe ta benin per te qeshur .…

Më Shumë

Patkoi dhe fati

Një familje kishin ndërtu një shtëpi të re dhe që punët të ju shkonin për së mbari, ata donin që të vendosnin një patku kali tek dera e hyrjës. Para…

Më Shumë