Tag

Indeksi

Indeksi

Diku rreth mesnatës ndalon polici studentin në rrugë dhe i kërkon dokument identifikimi. Ky i përgjigjet: – Nuk e kam letërnjoftimin, a bën indeksin? – Bën… Studenti i jep indeksin,…

Më Shumë