Tag

I lindur

I lindur

-Një baba ambicioz i njërit prej studentëve shkon në atelienë e një piktori: -Ja ku është djali im, mësojeni të pikturojë” -Po kjo punë nuk është kaq e lehtë dhe…

Më Shumë