Tag

I edukuari

I edukuari

Mamaja i thotë Mikeles: – Përpiqu të impenjohesh pak më shumë. Duhet të studiosh më shumë, përpiqu të jesh më i edukuar! Dhe Mikele: – Nuk dua të impenjohem, nuk…

Më Shumë