Tag

Humor anglez

Humor anglez

Nje here nje gorilla shkon ne nje pub, kerkon nje gote birre dhe i jep pronarit nje kartmonedhe 20 paund, pronari mendon ‘ah, eshte vetem nje gorilla’ dhe s’i jep…

Më Shumë