Tag

Helikopteri

Helikopteri

Një helikopter i policisë humbet gjurmët. Dalin për ta kërkuar dhe siç e kishin parashikuar e gjejnë të rrëzuar. Nxjerrin kutinë e zezë dhe dëgjojnë regjistrimin: – Bashkimo, a ke…

Më Shumë