Tag

hajni

Hajni dhe policia

-Një mëngjes një hajnit i troket dikush në derë. Hajni afrohet tek dera dhe bërtet: Kush është? -Zëri pas derës përgjigjet: Policia! -Hajni i pyet: Çfarë dëshiron? -Polici përgjigjet: Deshëm…

Më Shumë