Tag

gruja

Zihen burri me gruan

– Do të kisha kaluar më mirë sikur të martohesha me vetë djallin, thotë gruaja. – Martesa në mes të familjarëve është e ndaluar me ligj, ia kthen burri.

Më Shumë

Në dhomën e gjumit

Një grua dhe një burrë janë qe 20 vite të martuar. Një mbrëmje gruaja ndjen se burri fillon ta prekë si kurrë më parë. Gishtat e tij fillojnë nga qafa,…

Më Shumë

Pyetje

Pyetje: A mund ta bëjë një grua burrin e saj milioner? Përgjigje: Po, nëse burri është milardier. Pyetje: Cila është ngjashmëria ndërmjet gruas dhe mikroskopit? Përgjigje: Të dy e bëjnë…

Më Shumë

Gruaja e zgjuar

-Nje grua i thot burrit te saj,o burr me jep 1000 mije leke te ble dy kile mish,dhe burri e con gruan para pasqyres dhe i thote e shikon ate…

Më Shumë