Tag

Gruaja e shqetësuar

Gruaja e shqetësuar

– Një grua e shqetësuar e thërret policinë: Burri im ka dalë të blejë patate, janë bërë 12 orë dhe ende nuk është kthyer. Çfarë të bëj?. Policia: Provo të…

Më Shumë