Tag

Gruaja e lodhur

Gruaja e lodhur

-Ishte nje grua e lodhur dhe po vinte ne shtepi. Hyn brenda dhe ne dhomen e saj shikon 4 kembe, 2 kembe burri dhe 2 kembe gruaje. -Ajo merr shkopin…

Më Shumë