Tag

gropa

Nastradini dhe gropa

Një ditë Nastradini me një zell të jashtzakonshëm, po gërmonte një gropë në kopshtin e tij. – Çfarë po bën ashtu, Hoxhë efendi? – Po bëj një gropë për të…

Më Shumë