Tag

gjykata

Ne gjykate

Nje burre ishte ne gjyq dhe gjykatesi po e pyeste. -Gjykatësi:  Po ju e pate shokun tuaj qe rrihte gruan e tij dhe nuk ndërhytë… -Dëshmitari:  Po e pashe qe…

Më Shumë