Tag

gjykat

Ngatërresa

Në koridorin e gjykatës, njëri i drejtohet gjykatësit: – Ju ka rënë kazma në tokë! Gjykatësi përkulet, merr stilolapsin dhe i thotë tjetrit: – Kësaj i thonë stilolaps. – Mua…

Më Shumë