Tag

Gjygjtari dhe Hasani

Gjygjtari dhe Hasani

-Mire,Hasan,si munde ti shkelesh te gjithe 52 njerezit me automjet? -Frenat mu prishen! -Po mire,por gjithe ata njerez?! -Por,ne momentin qe mu prishen frenat,ne njeren ane ishin 2 veta,dhe ne…

Më Shumë