Tag

gjoksi

Në dhomën e gjumit

Një grua dhe një burrë janë qe 20 vite të martuar. Një mbrëmje gruaja ndjen se burri fillon ta prekë si kurrë më parë. Gishtat e tij fillojnë nga qafa,…

Më Shumë