Tag

gjatari

Gjahtari i fundit

N’andje heret, ne nji klub gjahtarsh ishin mledhe nji grup shokesh, dihet gjahtare, dhe po thoshin historite e tyne qe u kishin ndodhur gjate nates. -Fillojne tuj tregu historite me…

Më Shumë