Tag

Gjakovarët

Gjakovarët

Takohen dy miza dhe fillojnë bisedën. – Allahile, ku ke qenë. S’të kam parë me muaj! – Kam qenë e mbyllur në kuletën e gjakovarit!, ia kthen miza tjetër.

Më Shumë