Tag

garat

Gara e veçantë

Midis shokësh, u vendos që Tefa dhe një shok tjetër që çalonte, të bëniën garë.  U nisën në dy rrugë të ndryshme për tu takuar tek komiteti.  Kishin futur 2-3…

Më Shumë