Tag

fshati

Ne fshat

Dy te fejuar ndodhen ne fshat tek shtepia e djalit. Vajza pyet djalin ndersa shohin nje gjel dhe nje pule bashke te ngjitur: -Shiko, cfare bejne ata? -Eshte normale, jemi…

Më Shumë