Tag

Fshatari

Fshatari në autobus

Një fshatar ka ardhur në qytet dhe hip në autobus. Në një moment një zonjë e shkel me take dhe fillon të kërkojë falje: – Më falni, ju lutem, pa…

Më Shumë