Tag

Fizika

Fizika

Dy studentë shkojnë në provim të fizikës. Hyn i pari dhe profesori fillon me pyetjet: – Të themi je duke udhëtuar me tren dhe të vjen nxehtë. Çfarë bën? –…

Më Shumë