Tag

Fiskultura

Fiskultura …

– A bëni fiskulturë zonjë? – e pyet mjeku gruan paciente – Patjetër, doktor! Çdo mëngjes në orën katër pa pesë dal nga shtëpia ime në katin e parë dhe…

Më Shumë