Tag

femijet

Matematikë martesore

Në fakt, vetë martesa është një matematikë e gjallë. – Si kështu? – Ajo fillon me një shumëfishim të premtimeve, vazhdon me shtim të anëtarëve të familjes me fëmijë. Kjo…

Më Shumë

Fëmija duke qarë

Një njeri duke udhëtuar sheh një fëmijë duke qarë dhe: -Çka ki axhit që po qanë? -Më ka humbur 1 euro! -Ja merre 1 euro nga unë! Pastaj fëmiu fillon…

Më Shumë

Fëmija

E thërret cigania burrin: – Shpejto se na ra djali në lumë, do të mbytet… Ndërsa ai ia kthen: – A ta nxjerr, apo bëjmë një tjetër?

Më Shumë

Te vegjel

-Te kujtohet kur ishim te vegjel dhe kur hipnin ne autobuz? -Une nxirrja bythen ne dritare dhe ti nxirrje surratin dhe te gjithe kujtonin se ishim binjake…

Më Shumë