Tag

Fëmija

Fëmija i parë

Një burrë tepër i emocionuar merr doktorin në telefon. – Doktor, si t’ja bëj? Po më lind gruaja dhe dhimbjet i ka shumë të shpeshta. – Fëmija i parë? Jo…

Më Shumë

Prindi i inatosur

Babai i një fëmije futet me rrëmbin në zyrën e mjekut të maternitetit. – Fëmija im është sterr i zi! Këtu me siguri ka ndodhur një ngatërresë. – Ashtu them…

Më Shumë