Tag

Fatos Nano

Fatos Nano dhe polici

Duke dalur në shëtitje, Fatos Nanoja i jep urdhër shoferit të dilte mbrapa dhe ta ngiste vetë Fatosi makinën. Mirëpo Fatosi futet kundra tabele, dhe polici e ndalon. Fatosi hap xhamin dhe i…

Më Shumë