Tag

Fatimja

Fatimja

-Mbledh kapteri ushtarët një mëngjes për t’u kërkuar llogari pasi ishin hapur fjalë kohët e fundit se në repartin e tij disiplina mungonte dhe kryeshin edhe akte jo fort të…

Më Shumë