Tag

fakte

Fakte interesante

• Nëse ke bërtitur 8 vjet, 7 muaj dhe 6 ditë, ke liruar energji të mjaftueshme për ta ngrohur një xhezve të kafesë! • Përplasja e kokës në mur shpenzon…

Më Shumë