Tag

elefanti

Ankesa e kafsheve

Nje grup kafshesh te pakenaqura nga pamja tyre e jashtme, vendosin te protestojne dhe per kete qellim dergojne nje delegacion qe te diskutojne me Zotin. Delegacioni i perbere nga nje…

Më Shumë