Tag

Dy papagajtë

Dy papagajtë

– Një zonjë do të blejë një papagall. Shkon në dyqan dhe i sheh dy. I drejtohet shitësit: – Dua këtë papagallin këtu! Shitësi i thotë: – Nuk mund të…

Më Shumë