Tag

Dudija

Dudija

– Nëpër rrugët e Munihut Syla e Dudi po e kërkonin Dudinë, e cila kishte humbur dhe po bërtisnin : Dudi ! Oj Dudi ! Pas pak kohësh kalon andejpari…

Më Shumë