Tag

Drejtori

Drejtori i ri

Një drejtor i sapo emëruar bëri një pyetje e cila bëri shumë përshtypje: – Sa për qind e punonjësve janë të martuar? – Nuk kemi ndonjë statistikë të saktë, por…

Më Shumë

Drejtori!

Pasi ishte bere nje feste e madhe ne nje uzine,te nesermen drejtori therret nje nga kuadrot ne zyren e tij. -Degjo,me sa mora vesh,ke pire shume mbreme. Dhe jo vetem…

Më Shumë