Tag

Djaloshi student

Djaloshi student

Një djalosh- student – i afrohet një kolegeje në biblioteke dhe e shikon thellë që vajza të reagojë. Kur vajza e heton se djaloshi po e shikon pandarë – i…

Më Shumë