Tag

Ditar

Ditar burri

Burri shkruan në ditar: “Ky shi ka ditë që s’po ndalet. Gruaja ime ka hyrë në depresion për shkak të motit, vetëm qëndron afër dritares dhe shikon! Nëse shiu vazhdon…

Më Shumë