Tag

Dhëmbët

Dhëmbët e rinj

Angjelini vuri dhëmbët e rinj, dhe sipas porosisë së mjekut, pas pesë ditësh u paraqit në klinikë. – Si të kanë shkuar dhëmbët? A ke patur dhimbje? — u interesua…

Më Shumë

Pagesa tek dentisti

Njëri kishte dhimbje të forta të dhëmbadhës. Shkoi tek dentisti për ta hequr. Por kur pa listën e çmimeve, pyeti i habitur: – Pësë mijë lekë për të hequr një…

Më Shumë

Dhëmbët

-Ç’të tha mami kur u ktheve në shtëpi dy ditë pas kremtimit të matures? -Asgjë.Këta dy dhëmbë edhe ashtu e kam pasur ndermend t’I nxjerr!

Më Shumë