Tag

Delet

Delet dhe biondja

Shkon biondja në katund dhe sheh një çoban duke ruajtur delet. Sa vjeçare është kjo delja? Ajo dele është dyvjeçare. E qysh e din ti se sa vite i ka?…

Më Shumë