Tag

Dashuria

Dashuria

-Pas natës së parë të martesës: -Ai: E dashur, sipas shkathtësive tua, mendoj se unë nuk jam i pari në shtrat me ty. -Ajo: I dashuri im, sipas shkathtësive tua,…

Më Shumë

Dashuria

-Mami unë jam dashuruar me një djalë dhe dua të fejohem me të. Mami: -Çfarë pune bën ky shoku? Vajza: -Beni punon kamarrier dhe është shumë…

Më Shumë

Dashuria

Nje prostitute plake vendos qe zanatin e saj tja jape trashegim te bijes. Pasi e meson mire vendos ta provoje ne pune duke i shpjeguar dhe tarifat ne baze te…

Më Shumë