Tag

Darka

Darka e fundit

Jezusi: – Sot dikush do me tradhtoj. Pietri: – Mjeshter mos valle jam une ai i poshtri? – Jo Pjeter,jo Te gjithe dishepujt i bejne te njeten pyetje dhe marrin…

Më Shumë