Tag

Çobani

Çobani dhe vajza

-Nji çoban me bagti ishte afër nji prronit. Po binte shi pa masë. Mbas nji farë kohe prroni po fillon m’u shtu e me u shtu, kur çobani po ndin…

Më Shumë