Tag

cigarja

Koprrac tipik

– Nëse i jepni dikuj një cigare, ke humbur tre njeherësh… – E si qënka kështu?! – E para harxhon atë që e jep, e dyta atë që do të…

Më Shumë

Specifika

Paske filluar ta rrallodh duhanin kështu? –  i thotë njëri shokut të tij. – E kam lënë fare. – Po me alkoolin si ja çon? – Edhe atë e kam…

Më Shumë

Pijaneci dhe cigarja

Nje pijanec rri ne lokal gjer sa te mbyllet lokali, e pastaj niset per ne shtepi….. Duke ecur rruges per ne shpi, (ishte erresire) nuk shifeshte gje ne rruge shkone…

Më Shumë