Tag

çifutët

Çifutët

Një çifut dhe një tip jo çifut bëjnë aksident me makinë, makinat i bënë copë — copë, por dy tipat nuk ishin plagosur. Mrekulli e zotit, – thotë çifuti, –…

Më Shumë