Tag

burrat

Pikniku

Disa shokë vendosën që të dielën të shkonin në piknik. Sejcili do të sillte diçka me vete, që të kalonin sa më mirë. – Unë po sjell rakinë, – thotë…

Më Shumë

Dy burra

-Zoti krijoi ne fillim dy burra. -Per arsye se benin sherr shpesh, u fshehu organet riprodhuese dhe u tha se kush i gjente i pari do te ishte burri tjetri…

Më Shumë