Tag

burgu

Në burg

Një i burgosur vuante një dënim të rëndë. Gardianit i kishte bërë përshtypje që asnjëri nuk vinte ta takonte të burgosurin. Dhe një ditë i tha: – A keni familje?…

Më Shumë